A Lucius and Cornelia, ens prenem molt seriosament la privadesa dels nostres usuaris i clients. Aquesta Política de Privadesa descriu com recopilem, fem servir i protegim la informació personal que recopilem dels usuaris del nostre lloc web (https://www.luciusandcornelia.com/). En utilitzar el nostre lloc web, acceptes els termes d’aquesta Política de Privadesa.

Recull d’informació personal
Recopilem informació personal quan els usuaris ens la proporcionen voluntàriament en registrar-se al nostre lloc web, fer una compra o posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte. La informació personal que recopilem inclou, entre d’altres, el nom, l’adreça de correu electrònic, l’adreça postal i la informació de pagament.

També recopilem informació tècnica sobre l’ús del nostre lloc web, com l’adreça IP de l’usuari, el tipus de navegador, el dispositiu utilitzat i l’activitat de navegació al nostre lloc web.

Ús de la informació personal
La informació personal que recopilem es fa servir per processar comandes, enviar butlletins informatius, respondre preguntes i proporcionar suport tècnic. També podem utilitzar la informació personal per millorar el nostre lloc web i els nostres serveis.

No compartim la informació personal amb tercers, excepte quan sigui necessari per processar una comanda o complir una sol·licitud de lusuari.

Seguretat de la informació personal
Ens comprometem a protegir la informació personal que recopilem i prenem mesures per garantir que no es perdi, es faci servir incorrectament, s’hi accedeixi sense autorització o es reveli.

Utilitzem mesures de seguretat tècniques i organitzatives per protegir la informació personal, com ara l’encriptació SSL per transmetre informació de pagament.

Drets de privadesa de l’usuari
Els usuaris tenen dret a sol·licitar una còpia de la informació personal que tenim sobre ells, així com a sol·licitar la correcció o eliminació de qualsevol informació personal inexacta o desactualitzada.

Els usuaris poden donar-se de baixa dels nostres butlletins informatius en qualsevol moment fent clic a l’enllaç “donar-se de baixa” que es troba a la part inferior de cada correu electrònic.

Galetes i tecnologies de seguiment
Utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment per millorar l’experiència de l’usuari al nostre lloc web i recopilar informació sobre l’ús del lloc web. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes l’ús de galetes i tecnologies de seguiment.

Canvis a la Política de Privadesa
Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. Se’t notificarà qualsevol canvi a la Política de Privadesa mitjançant la publicació de la versió actualitzada al nostre lloc web.

Si tens preguntes o comentaris sobre la nostra Política de Privadesa, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte en línia.