• INTERIORISME SALUDABLE

  Una llar per a tu i la teva família, un local de negoci o un despatx, tot de disseny i pensat per a poder passar moltes hores confortablement i reduint al màxim el que perjudica la salut. Es pot renovar una estança o fer la reforma o la rehabilitació de tot l’espai, ho farem amb criteris de sostenibilitat i utilitzarem materials naturals tant en l’execució de la reforma com en els materials de decoració. Per exemple, pots tenir un jardí vertical a l’interior que pot ser de diferents mides i de baix manteniment. Descobreix amb nosaltres com pots fer per més saludables els teus espais.

  *  En tots els casos, ens encarreguem dels tràmits administratius des del principi fins a l’entrega.

 • ASSESSORAMENT IMMOBILIARI

  Si el que necessites és trobar una vivenda, despatx o local de negoci, el trobem.

  Si ets propietari i vols llogar el teu immoble, intervenim per a que el puguis llogar més ràpid.

  Si estàs pensant en fer algun canvi, truca’ns o utilitza el formulari a peu de pàgina i t’informarem de com podem ajudar-te.

 • CERTIFICATS ENERGÈTICS I CÈDULES D’HABITABILITAT

 • INTERIORISME ONLINE EXPRESS

  Una situació o esdeveniment imprevist, convidats o perquè t’agrada el DIY i t’acabes d’inspirar, podem fer-te un acompanyament professional que t’ajudi a resoldre algun aspecte de casa teva com ara colors, textures, distribucions,… Preparada? Posa’t en contacte amb nosaltres i et direm com ho has de fer.