Lucius & Cornelia és un despatx professional especialitzat en concebre espais de disseny d’interior amb ànima, funcionals, bonics, per viure’ls i sobretot saludables, sostenibles i eficients.

Tenir un interior que respongui a les nostres necessitats funcionals i estètiques és una opció personal, que a més sigui saludable és una condició que ens hauríem d’exigir a nosaltres mateixos ja que comença a ser un factor determinant del benestar en la vida de les persones (i en la de les nostres mascotes també).

La bona qualitat de l’aire interior depèn de diversos factors i té influència d’aspectes com poden ser la qualitat dels materials, la ventilació natural (o mecànica), els valors de temperatura i humitat a l’interior, la càrrega d’electricitat estàtica, substàncies nocives de diferent procedència i molts més que cal tenir en compte des de la fase de disseny en tots els projectes.
Actualment, la tecnologia i els materials actuals ens permeten una bona unió entre el disseny i la sostenibilitat, amb una estètica totalment actual i un ús més raonable dels recursos; per poder aconseguir un interior amb aquestes característiques ens hem preparat en diferents àmbits que ens permeten coneixer els materials, els sistemes constructius i la eficiència energètica.
Entenem que parlar de materials de baix impacte ambiental, residu zero, anàlisi de cicle de vida, canvi climàtic, economia circular, … ja formen part del nostre vocabulari i del nostre dia a dia.
A l’estudi Lucius & Cornelia, es projecten espais pensant en les persones i en el seu benestar. En la fase de disseny conjuga criteris d’estil, sostenibilitat i eficiència amb el resultat d’estades saludables, elegants i funcionals que promouen la salut.
La proposta de valor d’aquest estudi es basa en concebre espais amb una bona qualitat de l’aire interior, funcionals i saludables resolts al seu torn amb un bon disseny pensat per perdurar.