Biointeriorismo Lucius & Cornelia

El Biointeriorisme ens parla de disseny sostenible i de la salut dins la nostra llar. També dels objectes que tenim dins i de com vivim l’interior.

Segurament heu començat a sentir parlar d’aquest terme en algunes converses o a llegir-lo en alguna publicació relacionada amb l’interiorisme o la salut. Si heu comprat el numero 56 de la revista EcoHabitar trobareu l’article escrit per Lucius & Cornelia on expliquem què és el biointeriorisme. Per si encara no teniu la revista, a continuació us traslladem unes línies.

Gaudir avui en dia d’una llar sana, funcional i de disseny queda a l’abast de tothom. La tecnologia i els materials actuals ens permeten conjugar disseny, salut i sostenibilitat. Aquesta unió es tradueix en una llar saludable i una relació més amable amb el medi ambient.

I tot i que en els darrers anys hem dirigit la nostra atenció cap a la nostra salut i estem canviar alguns aspectes del nostre entorn i de la nostra manera de fer, encara ens queda una mica de recorregut pel que fa a l’interior de la nostra casa.

La nostra vivenda és, segurament, el lloc on més decisions podem prendre a l’ hora de protegir la nostra salut i per poder-ho  fer primer cal que observem què tenim dins de casa. Podem anar caminant tranquil·lament per les habitacions, la sala, la cuina, …,  i mirar amb atenció al temps que ens fem preguntes:

Sabem de què estan fetes les coses?

Coneixem el seu procés de fabricació?

Ve de lluny?

Com s’ha manipulat?

Per què ho comprem?

Ho necessitem?

Per què comprem amb tanta facilitat?

Segurament no deixaríem passar un desconegut per la porta de casa i en canvi per la mateixa porta deixem passar objectes que per la seva composició, matèria primera o producció no son innocus i per tant, no deixen indiferent la nostra salut. La majoria dels acabats dels objectes contenen compostos químics nocius.

A Lucius & Cornelia tenim molt en compte la salut i apliquem el biointeriorisme en els nostres projectes i assessoraments.

Pels que encara no coneixeu la revista, us deixem un enllaç que us la mostra: Revista EcoHabitar

                                                                                                                           

Lucius & Cornelia