DIY – Si tens nens i peces de joguines, mira què pots fer!

DIY by Lucius & Cornelia

 

Encara us queden  regals de l’amic invisible?  I peces de joguines que han anat queden soles? Doncs segur que podeu fer una sessió de DIY !

Després de les festes nadalenques hem de recollir tot el que vam preparar i a més tots els regals, detalls i joguines noves. De sobte ens trobem amb moltes coses i la veritat és que no tenim lloc on desar-les. És un bon moment per practicar el bricolatge!

Reunir totes les coses que no sabem què fer-ne i convertir-les en una diferent és el que practicarem ara que han passat les festes.

Segur que moltes persones es pregunten què podrien fer ells amb les peces que van quedant de les joguines dels nens. Saber com donar-los un segon ús, aprofitar-les. Doncs es poden posar totes juntes i deixar-se anar, observar, combinar i sobretot, divertir-se.

Nosaltres ho hem fet a casa d’uns amics, els hi vam proposar una tarda que érem allà. Entre tots vam trobar moltes coses i vam reutilitzar unes quantes, us ensenyem la que va fer més contenta a la nena: el penjador infantil.

Vam triar un llistó que sobrava d’un somier de fusta d’un llit petit, uns penjadors de regal de l’amic invisible i unes peces grogues de fusta d’un joc de construcció. A la caixa d’eines vam trobar cola blanca per enganxar les dues peces de fusta i 6 cargols iguals. Les peces de fusta les vam triar amb forat perquè la nena pugui posar el “globus de pal” quan arriba a casa!

Ja heu mirat tot el que us sobra? Segur que podeu reutilitzar moltes peces i fer coses molt boniques.

També és un bon moment per començar a pensar si cal comprar tantes coses. Cal? Ens preguntem d’on venen? Qui les fa? Què ens mou a comprar tant? Seguirem!

Lucius & Cornelia 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *